Alla pratar om Gnosjöandan

André Produktdisplay & Butikspromotion ligger mitt i Gnosjöandan. Där är bygden känd för sin driftighet, småföretagande och informella nätverk.

Samarbetsviljan hos företag i Gnosjöregionen är av stor betydelse och gör företagen konkurrenskraftiga. Det är viktigare att arbeta mot samma mål och  ta hem en order till orten än att se “grannen” som konkurrent. Avtal sker muntligt och/eller med ett handslag, man behöver sällan ha papper skrivna på uppdragen. Här samarbetar man med människor man litar på. Imaginära organisationer är ett modernt ord för att beskriva Gnosjöandan.
Gnosjöregionens kraftfulla nätverk där samarbete och konkurrens är nycklarna till framgång. Det är ett starkt nätverk som sträcker sig ut över hela världen. För det är många som  förundras över den unika glöd och drivkraft som genomsyrar Gnosjöregionen.

André Produktdisplay & Butikspromotion har ett nära samarbete med företag i regionen, produkterna som företaget levererar är närproducerade, med andra ord i Sverige.

För André Produktdisplay & Butikspromotion innebär det stora nätverket att det som utåt ser ut som ett litet  företag egentligen är ett företag med otaliga medlemmar och arbetskamrater. Expertisen kommer på köpet.

Samarbetspartners

MATERIAL

 

SKISSER & IDÉER

 

MONTERING, EMBALLERING & PACKNING

 

 

DISTRUBITION & LAGER

 

 

 Ta gärna kontakt, om du känner att du skulle kunna bli en samarbetspartner!